Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
iso-creator-logo

Free ISO Creator

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

ISO oluşturma programı olarak ücretsiz indirilebilme özelliği ile pek çok kullanıcısı bulunan Free ISO Creator, sektörünün en iyi programlarından birisidir. ISO oluşturma programı türlerinde ayrı bir yeri bulunan bu yazılım ile her türlü klasörden ya da CD ve DVD’lerden iso uzantısı bulunan dosya çeşitleri meydana getirilebilmektedir.

Free ISO Creator Ne Tür Özelliklere Sahiptir?

Free ISO Creator sayesinde belirlenen her türlü dosya alt klasörleri de dâhil olacak şekilde iso formatına dönüştürülebilmektedir. Free ISO Creator Windows programı sayesinde yedek alınması istenen tüm dosyaların rahatlıkla işlenebilmesi mümkün olmaktadır. Free ISO Creator Windows programı sayesinde CD ve DVD kullanma olayı artık tamamen geride kalmaktadır.

CD ve DVD kullanımı geçmişte olduğu gibi günümüzde de çizilmeleri, bozulmaları ve kaybolmaları ile bilgisayar kullanıcılarını çoğu zaman zor durumda bırakmaktadır. Ancak ISO Creator sayesinde CD ve DVD’ler bir zorunluluk olmaktan çıkmaktadır ve artık kişiler hiçbir şekilde CD ya da DVD’ye gerek duymadan ISO Creator ile ihtiyaçlarını giderebilmektedirler.

Programda ayrıca CD ya da DVD üzerinden sabit diske doğrudan iso uzantılı dosyalar oluşturulabilmektedir ve böylece kısa yoldan yedeklere sahip olunabilmektedir.

Free ISO Creator Ücretli midir?

ISO Creator programı ücretsizdir ve dileyen herkes iso dosyaları oluşturabilmek adına yazılımı kullanabilmektedir. Türkiye’de özellikle son yıllarda git gide yayılmaya başlayan ISO Creator küçük boyutu ile az yer kaplamakta ve bilgisayarları yormamaktadır.


Notice: Trying to get property 'queue' of non-object in /home/wwwindir/public_html/wp-includes/script-loader.php on line 2876

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/wwwindir/public_html/wp-includes/script-loader.php on line 2876