Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
play books uygulama

Google Play Books (Kitaplar) Uygulaması indir

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Google Play Books, en kolay ve eğlenceli okuma deneyimini kullanıcılarına sunuyor. Bünyesinde barındırdığı milyonlarca kitaptan dilediğinizi akıllı telefonunuz ya da tabletinize indirerek kendinize özel koşullar altında okuyabilirsiniz.

Google Play Books Nedir?

Google Play Book (Kitaplar) IOS işletim sistemli akıllı cihazlarda çalışabilen son derece kullanışlı ve kültürel bir uygulamadır. Uygulama içerisinde en çok satanlardan klasiklere kadar her türde kitap barındırır. Akıllı telefon ya da tabletiniz üzerinden Google Play Books uygulamasını edinerek yolda, işte veya evde beğendiğiniz kitaplara kolayca ulaşabilirsiniz. Uygulama içerisinde seçtiğiniz kitabın yazı stilini ve büyüklüğünü kendinize göre ayarlayabileceğiniz gibi size özel hazırlanmış kategoriler sayesinde zevkinize en uygun kitapları birkaç adımda bulabilirsiniz.

Google Play Books Nasıl İndirilir?

Google Play Books IOS işletimcili akıllı telefonlarda kullanılabildiği gibi Android işletimci de hizmet vermektedir. Uygulamaya Google Play Store veya App Store’dan ulaşıp akıllı cihazınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Kitap kurtlarının bir numaralı tercihi olan uygulama sayesinde Türk ve Dünya edebiyatının en güzel örneklerini telefon veya tablet ekranında bulunduğunuz her yerde rahatça okuma olanağına sahipsiniz.

Google Play Books Ne Amaç İle Kullanılır?

Milyonlarca ücretsiz kitabı telefonunuza indirebileceğiniz  uygulamasını kitap taşıma derdi olmadan bütün bir kütüphaneyi cebinizde taşımak için kullanabilirsiniz. Google Play Books IOS ya da Android olması fark etmeksizin bütün akıllı cihazlarda çalışabilir. Uzun yolculuklarda veya bir arkadaşınızı beklerden birkaç dokunuş ile en sevdiğiniz kitabı okumak için uygulama biçilmiş kaftan. Yeni çıkan, en çok satan kitapları bulabileceğiniz gibi uygulama içinde klasiklerden cinayet romanlarına, bilimsel araştırmalardan kişisel gelişim kitaplarına kadar birçok farklı türü deneme imkânı sunuyor. Üstelik cebinizden tek bir kuruş bile çıkmadan.


Notice: Trying to get property 'queue' of non-object in /home/wwwindir/public_html/wp-includes/script-loader.php on line 2876

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/wwwindir/public_html/wp-includes/script-loader.php on line 2876