Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
skyp logo

Mesajlaşma Programı Skype (Mac) indir

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Skype Mac Sesli ve Görüntülü İletişim Programı

Tüm dünyada milyarlarca bilgisayar üzerinde kullanılan en yaygın mesajlaşma ve görüntülü sohbet programı olarak uzun yıllardır rakipsiz Skype her sene olduğu gibi bu sene de aldığı güncellemeler ile kendini yenilemeye ve kullanıcılarına çok daha iyi bir konuşma deneyimi sunmaya devam etmektedir. Mesajlaşma ve görüntülü sohbet programı türleri içerisinde senelerdir zirvede olan bu program, dönem dönem kendisine rakip olarak piyasaya sürülen programları ezip geçmeyi başararak sektördeki liderliğini daha uzun bir süre bırakmayacağını da herkese göstermiştir.

Skype Programı Hakkında Detaylı Bilgi

Skype programının en temel özelliği internet üzerinden kullanıcılarının tamamen ücretsiz bir şekilde birbirleri ile mesajlaşabilmelerine ve görüntülü olarak sohbet edebilmelerine imkân sağlamasıdır. Hem yazılı, hem sesli, hem de görüntülü konuşma seçenekleri bulunan programda kullanıcılar dilerlerse çok uygun fiyatlar ile ev ya da cep telefonlarını da arama fırsatı bulabilmektedirler. Birden fazla platformu destekleme özelliği ile bilgisayarların yanı sıra akıllı telefonlar ile tabletler üzerinde de çalışabilen program, Skype Mac versiyonu ile de pek çok kullanıcının favori mesajlaşma ve sesli konuşma tercihlerinden birisi haline gelmiştir. Skype Mac’de HD kalitesinde grup sohbetleri yapılabilmektedir.

Skype Programının Ek Özellikleri Nelerdir?

Program P2P teknolojisi ile çalışmaktadır ve bu sayede kişiler birbirleri ile rahatlıkla iletişim kurabilmektedir. Ses ve görüntü kalitesi açısından her daim yüksek performans gösteren programda zaman zaman internet hızına bağlı olarak yavaşlamalar ve donmalar görülse de yine de sektörünün en iyi mesajlaşma ve konuşma yazılımlarından birisi olduğu su götürmez bir gerçektir. Programda konuşma geçmişleri kayıt edilmektedir. Ayrıca güvenli dosya transferi gibi önemli özellikler de yine programın iyi olan yönlerine örnek olarak verilebilmektedir.


Notice: Trying to get property 'queue' of non-object in /home/wwwindir/public_html/wp-includes/script-loader.php on line 2876

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/wwwindir/public_html/wp-includes/script-loader.php on line 2876