Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
hotspot shield

Yasaklı Sitelere Giriş Programı Hotspot Shield

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Hotspot Shield Engelli Sitelere Giriş

Her ne kadar özgürlüklerin kısıtlanması doğru olmayan bir uygulama olsa da, zaman zaman farklı ülkelerde farklı sitelere erişimin yasaklandığı veya sınırlandığına şahit olmak mümkündür. Hal böyle olunca, internet erişiminde kısıtlamalardın olmasından hoşlanmaya ve güvenliğine önem veren kullanıcılar alternatif arayışlar içerisine girmişlerdir. Hotspot Shield, kullanıcılarına VPN ayarlarını değiştirmek ile uğraşmaya gerek kalmadan istedikleri internet sitesine girme imkanı sağlayan bir yasaklı sitelere girme uygulamasıdır. Ancak tek özelliği bu olmayan program aynı zamanda, içerisinde bulunan güvenlik eklentileri ile daha güvenilir bir internet dolaşımı vaat etmektedir.

Hotspot Shield Ne İşe Yarar?

Hotspot Shield Windows kullanıcıları tarafından yasaklı sitelere girme uygulaması olarak kullanılan en yaygın programdır. Programın bu denli yaygın şekilde kullanılıyor ve tercih ediliyor olmasının temel sebebi ise, tamamı ile kullanıcı güvenliği sağlıyor oluşundan ve basitliğinden ileri gelmektedir. Hotspot Shield, aynı zamanda sizi kredi kartı bilgilerinizi veya kişisel bilgilerinizi çalmak için hazırlanmış virüs ve casusu yazılımlardan da koruyacak bir uygulamadır.

Hotspot Shield Nasıl Kurulur?

Türkçe dil seçeneğine sahip olmasa da Hotspot Shield Windows işletim sistemine kolaylıkla kurulan bir yazılımdır. Ücretli ve ücretsiz seçeneklerine internet üzerinden kendi sitesi aracılığı ile ulaşılabilir. Eğer kurulumu başarılı bir şekilde tamamlarsanız, sol alt köşede yeşil bir imge olarak programın simgesi beliriri. Protected yazısı ile karşılaştığınızda ise gerekli adımları başarı ile tamamladığınız size bildirilmiş olur.


Notice: Trying to get property 'queue' of non-object in /home/wwwindir/public_html/wp-includes/script-loader.php on line 2876

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/wwwindir/public_html/wp-includes/script-loader.php on line 2876