Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
shzam simge

Android Müzik Bulucu Shazam indir

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Müzik dinlemekten keyif alan pek çok kişinin en popüler uygulamalarından birisi olan Shazam ile herhangi bir yerde duyulan müziklerin kime ait olduğu ve isimlerinin ne olduğu konusunda bilgi sahibi olabilme imkanı bulunmaktadır. Program bir tür müzik tanımlama uygulaması olarak işlemekte ve kullanıcılarının merak ettikleri her türlü müzik bilgilerini onlara rahatlıkla sağlamaktadır. Müzik tanımlama uygulamaları içerisinde kolay kullanımı ve basit ara yüzü ile en çok tercih edilenlerden birisi olan Shazam’ı çalıştırmak ise oldukça basittir.

Shazam’ın Kullanımı Ne Şekilde Olmaktadır?

Shazam Android‘i Android işletim sistemine sahip olan telefonlarda kullanabilmek için yapılması gereken tek şey; şarkının geldiği kaynağa doğru mobil cihazı ortalama 15 saniye boyunca tutmak ve cihazın şarkının sesini alabilmesini sağlamaktır. Shazam Android yaklaşık 15 saniye sonra veri tabanında yer alan şarkılar ile duyulan şarkıyı eşleştirecek ve doğru sonucu uygulamayı çalıştıran kişiye verecektir. Uygulama tarafından kullanıcılara verilen bilgiler arasında parçayı söyleyen sanatçı, parçanın adı ve albüm adı gibi bilgiler yer almaktadır.

Shazam ile Şarkı İndirmek Mümkün müdür?

Uygulamayı kullanarak içerikleri öğrenilen şarkılar istenirse yine aynı uygulama üzerinden mobil cihazlara yüklenebilmektedir. Hatta uygulama sayesinde istenen şarkılar etiketlenebilmekte ve parçanın Youtube kanalında yer alan videoları da izlenebilmektedir. Android uygulamada şarkı oynatmak ve şarkı satın almak oldukça kolaydır. Kişiler uygulama ile tanımladıkları şarkıları Google Play Store’den satın alabilmekte ve Google Play Music ile de dinleyebilmektedir.


Notice: Trying to get property 'queue' of non-object in /home/wwwindir/public_html/wp-includes/script-loader.php on line 2876

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/wwwindir/public_html/wp-includes/script-loader.php on line 2876